//
Estàs llegint...

Esdeveniments

Sessió Infantil de Cinema espiritual – 8 de març 2014

“El origen de los guardianes”.

Organitzada per la Delegació d’Apostolat Seglar, en coordinació amb la Delegació de catequesi. Està destinada a infants de catequesi i de centres de lleure de tota la diòcesi. S’entregarà a cada participant una fitxa de treball.

Tindrà lloc al Cinema Catalunya de Terrassa (C. St Pere 9 (a 2 minuts de la catedral)

Comença a les 10 del matí i acaba a les 13 h a la Fundació Busquets (C. Dr Cabanes 27) on hauran gaudit d’esmorzar i fi de festa. L’aportació és de 4€ (acompanyants gratuit).

Per inscriure’s només cal enviar un e-mail a seglarterrassa@gmail.com indicant parròquia/entitat i nº de participants (es pot abonar el mateix dia a l’entrada del cinema), També es pot trucar al 937809888 i deixar gravada la inscripció.

Us adjuntem model de fitxa d’inscripció dels infants per si pot ser útil per catequistes i monitors.

  • Indicar també que elrecésproposat pel 23 de març tindrà lloc el diumenge 16 de març. El nostre Bisbe ens impartirà una meditació. És obert a membres de moviments i qualsevol laic/a jove o adult que vulgui aprofundir l’espiritualitat de comunió.
  • Remarcar la I Jornada d’Apostolat Seglar de Catalunyaque tindrà lloc el dissabte 5 d’abril. Més endavant rebreu el triptic.
  • I Ia tarda de Pentecosta, diumenge 8 de juny) fer una crida a trobar-nos tots els membres de realitats laicals diocesanes.