//
Estàs llegint...

Esdeveniments

Resum de la Primera trobada de responsables/consiliaris i/o representants de moviments, associacions, i realitats laicals del bisbat. GRÀCIES A TOTS!

El Diumenge 4 de Març de 17 a 19h a les Esglésies de St. Pere de Terrassa ha tingut lloc la primera trobada de responsables i/o representants de Moviments, Associacions, Nous Moviments, Moviments Laïcals de Famílies Religioses i altres Realitats Laïcals.

Des de la creació de la Delegació s’està creant un directori d’aquestes realitats. En aquesta 1ra trobada eren presents 24 realitats, algunes representades amb 2 0 3 membres dels equips responsables, sumant 70 participants. Eren presents també els delegats de Família i de Universitats ja que la delegació vol ser una eina per treballar més coordinadament les delegacions de Família, Universitats, Pobles i Comarques, Obrera i Joventut.  Es valora molt positivament el número i la pluralitat que representaven.

De 17:00 a 17:30 va haver una visita guiada de les Esglésies. De 17:30 a 18:30 va tenir lloc la presentació de la Delegació, l’equip de treball (format per 4 laics, el Delegat i 2 secretaris),  i una  posada en comú de com aplicar el pla pastoral des de l’Apostolat Seglar. Es van proposar propostes de línies d’actuació per part dels representants. A més es va presentar la web com una bona eina al servei de tots.

De 18:30 a 19:00 el sr. Bisbe presidí la reunió. Es va instituir el diumenge de Pentecosta com el dia que el Bisbe dicesà convocarà cada any les realitats laicals; així es van posar en comú aportacions per aquesta trobada diocesana.  El sr Bisbe convocà oficialment enguany el diumenge 27 de Maig a tots els membres que forment part d’alguna realitat laical associada. També els animà a proposar des de la delegació iniciatives concretes que poguem compartitr en bé de l’evangelització. Animà a anar creant el directori amb la perspectiva d’erigir en un futur el Fòrum d’organitzacions catòliques de la Diòcesi. A les 19h es va resar vespres a St Pere.
primera trobada de responsables i/o representants de Moviments, Associacions, Nous Moviments, Moviments Laïcals de Famílies Religioses i altres Realitats Laïcals