//
Estàs llegint...

Principal

Informacions sobre activitats DAST

-Dissabte 5 de març de 2016: sessió infantil Cinema espiritual

Primer de tot agrair la participació d’escoles i grups d’adults al XII Cicle de Cinema Espiritual. Han assistit més de 1O00 participants.

Ara resta la sessió infantil en dissabte matí, dirigida a catequesi, lleure…, el matí del dissabte 5 de març amb la projecció de La Canción del mar al Cinema Catalunya de Terrassa. Aquest any a més del to més festiu que l’any passat ja vam proposar acabada la sessió a l’esglésies de St Pere (esmorzar i fi de festa,), proposem ja que és l’any de la misericòrdia i el cap de setmana que el Papa proposa les “24 hores per al Senyor”, que de 9 a 10 del matí que els grups travessin la porta santa de la catedral i dins resin el Credo; l’entrada serà lliure tal con vagin arribant els grups…

El cost és de 4€ i es pot abonar el mateix dia o per transferència al CC 2100 3385 38 2200092674. Inscriviu-vos per e-mail a seglarterrassa@gmail.com o per trucada al 937809888 indicant nom del grup, no participants, persona responsable i telèfon contacte. Es pot arribar en RENFE o FFCC. Si veniu en autocars podreu aparcar al c. Puig i Cadafalch.

Durant el mes de març-abril també tindran lloc sessions universitàries a UAB.

– Dissabte 12 de Març de 2016 Jornada d’Apostolat Seglar de Catalunya (matí fins després de dinar).

Tindrà lloc a l’edifici del seminari de Barcelona. Són convocats al menys un representant de cada grup de laics que es reuneix a la diòcesi. En breu trobareu al web el tríptic de la convocatòria.

– Diumenge 13 de Març de 2016 (diumenge de 10 a 13.30h). per 4rt. any tindrem el recés sobre la Transmissió de la Fe des de l’associacionisme (destinat a membres de les realitats laïcals, i a joves i adults que mostrin una sensibilitat en el treball en grup i no estan associats a cap realitat laïcal organitzada). Aquest recés sempre ha tingut un lema comú,
“Junts per a evangelitzar millor” i aquest any es concreta en “Evangelitzar des de la misericòrdia”. El predicarà el sr. Bisbe.

Com altres anys participarem de la missa a les dominiques de St. Cugat a les 10:30h, i el nostre Bisbe ens dirigirà el recés amb una meditació introductòria després de l’Eucaristia

– Diumenge 15 de Maig de 2016. Pentecosta: Dia de l’Apostolat Seglar.

A les 18 hores a Terrassa (detallarem més detalls properament) i es clourà amb la celebració de l’Eucaristia a les 20h, a la Catedral, presidida pel Sr. Bisbe.

Per qualsevol informació, enviar e-mail a seglarterrassa@gmail.com o trucar al 937809888 indicant nom, telèfon de contacte i raó del missatge.
En nom de l’equip i en el meu personal agrair-vos el vostre recolzament en aquestes propostes i restem a la vostra disposició.

En nom de l’equip de DAST
Jaume Galobart, delegat d’Apostolat Seglar de la Diòcesi de Terrassa